torsdag, juni 01, 2006

Tjejsnack, vecka 22

I köket:
1. Vem är det som lagar maten hemma hos dig?
Vi har faktiskt infört varannandag-principen. Innan dess lagade jag maten (mest för att jag gillar att laga) varje dag. Det här sättet är mycket bättre. Jag behöver inte planera allt och kan slappna av några dagar i veckan.
2. Har du någon särskild strategi för att bestämma vardagsmat?
Ja. Vad jag är sugen på, vad som är billigt och går snabbt att laga. Gärna vegetariskt.
3. Vad åt du till middag igår?
Grillad halloumi, bulgur, tzatziki, haricot verts och kikärtssallad.
4. Ditt bästa tips på snabb/enkel/god/billig vardagsmat?
Små enkla rätter och mycket bulgur. Blanda gärna flera smårätter till en stor.
5. Favoriträtt?
Allt med halloumi och/eller spenat.